Personopplysninger og sikkerhet  

General Data Protection Regulation (GDPR)

Kort sagt gjelder GDPR for alle selskaper og organisasjoner som er etablert i EU, uansett om databehandlingen foregår i EU eller ikke. Også organisasjoner som ikke er etablert i EU vil bli underlagt GDPR. Hvis virksomheten tilbyr varer og/eller tjenester til EU-statsborgere, er den underlagt GDPR.

Personopplysninger  ved bestillinger ( Ordre)

Når du gjør en bestilling hos oss oppgir du dine personopplysninger som

  • Fornavn,
  • Etternavn,
  • Postnummer ,
  • Adresse,
  • E-post
  • Telefonnummer.

I samband med din registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og benytter dine opplysninger i vår database for å effektuere din bestilling. Skottneset feriesenter utleverer ikke dine personopplysninger til tredje part. Om du vil ha vårt nyhetsbrev kommer vi til å sende deg informasjon og produkttilbud via e-post. Dette kan enkelt avbestilles via deres konto i nettbutikken .

Ifølge Personopplysningsloven har du rett til å få oppgitt den informasjon som vi har registrert på deg. Om den er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du kreve at informasjonen skal rettes eller tas bort.

Kontakt i så tilfelle vår Kundeservice på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.kottneset.no

Bruk av Informasjonskapsler på Nettsiden.
Den nye ekomloven trådte i kraft 1. juli 2013 og har fått en ny bestemmelse om vilkårene knyttet til lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr - den såkalte «cookie paragrafen», jf. ekomloven § 2-7b.

Nettstatistikk og informasjonskapsler (Cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Til hjelp i dette arbeidet bruker vi informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Ingen av informasjonskapslene vi bruker for drift av nettstedet gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Disse bruker informasjonskapsler, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, hvilke nettlesere som benyttes, samt informasjon om netthandel. Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser - i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer dette.Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fun

 Sikkerhet og betalingskort

I den grad leverandøren behandler kortopplysninger, er leverandøren pålagt å rette seg etter, og sørge for at sine serviceleverandører retter seg etter på kontinuerlig basis.All innformasjon mellom besøkendes datamaskin og nettsiden er kryptert med SSL ( Secure socket layer) slik at informasjon ikke kommer på avveie eller kan leser av andre. Betalingsopplysninger ifm bankkort  blir handlet hos   STRIPE. 

Nettsiden har godkjent SSL sertifikat og det vises med grønn addresse linje i din browser.

Kontroll av personlige opplysninger 
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Når du registrerer deg, forteller du oss også hvordan du vil at vi skal kommunisere med deg. 

 Lagring av personlige opplysninger 

Personopplysninger  som:   Fornavn,Etternavn,Postnummer ,Adresse,E-post og Telefonnummer  blir lagret i  database for å effektuere din bestilling.

 Skottneset Feriesenter

ADRESSE:

SKOTTNESET,

6717 FLATRAKET

ORG.NO:  915319467

 

 

 

 

Informasjon

Betingelser og vilkår

Kontakt

Åpningstider: 

10:00 - 16:00

Tel:  +47 57 85 82 76

Chat / Support

16:00 - 22:00

 Vi aksepterer følgende betalings løsninger      

    PayPal logo web           stripe credit card logos web         stripe               bankseb no

Følg oss

Copyright © 2016 skottneset.no. All Rights Reserved.
Web design and development
SkycamNorway