skottneset.no - Personvern og GDPR

 

Personopplysninger og sikkerhet  

 

General Data Protection Regulation (GDPR)gdpr eu 770x513

Personopplysninger  ved bestillinger ( Ordre) Kort sagt gjelder GDPR for alle selskaper og organisasjoner som er etablert i EU, uansett om databehandlingen foregår i EU eller ikke. Også organisasjoner som ikke er etablert i EU vil bli underlagt GDPR. Hvis virksomheten tilbyr varer og/eller tjenester til EU-statsborgere, er den underlagt GDPR.

 Når du gjør en bestilling hos oss oppgir du dine personopplysninger som

» Fornavn
» Etternavn
» Postnummer
» Adresse
» E-post
» Telefonnummer.

I samband med din registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og benytter dine opplysninger i vår database for å effektuere din bestilling. Skottneset feriesenter utleverer ikke dine personopplysninger til tredje part. Om du vil ha vårt nyhetsbrev kommer vi til å sende deg informasjon og produkttilbud via e-post. Dette kan enkelt avbestilles via deres konto i nettbutikken .

Kontroll av personlige opplysninger 

Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, deler vi overhode ikke denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Når du registrerer deg, forteller du oss også hvordan du vil at vi skal kommunisere med deg. 

 Lagring av personlige opplysninger 

Personopplysninger  som:   Fornavn,Etternavn,Postnummer ,Adresse,E-post og Telefonnummer  blir lagret i  database for å effektuere din bestilling.

Ifølge Personopplysningsloven har du rett til å få oppgitt den informasjon som vi har registrert på deg. Om den er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du kreve at informasjonen skal rettes eller tas bort.

Kontakt i så tilfelle vår Kundeservice på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.kottneset.no

Bruk av Informasjonskapsler på Nettsiden.
Den nye ekomloven trådte i kraft 1. juli 2013 og har fått en ny bestemmelse om vilkårene knyttet til lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr - den såkalte «cookie paragrafen», jf. ekomloven § 2-7b.

Nettstatistikk og informasjonskapsler (Cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Til hjelp i dette arbeidet bruker vi informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Ingen av informasjonskapslene vi bruker for drift av nettstedet gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Disse bruker informasjonskapsler, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, hvilke nettlesere som benyttes, samt informasjon om netthandel. Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser - i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer dette.Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fun

 Sikkerhet og betalingskort   

SSL secure

I den grad leverandøren behandler kortopplysninger, er leverandøren pålagt å rette seg etter, og sørge for at sine serviceleverandører retter seg etter på kontinuerlig basis.All innformasjon mellom besøkendes datamaskin og nettsiden er kryptert med SSL ( Secure socket layer) slik at informasjon ikke kommer på avveie eller kan leser av andre. 

 

  ssl padlockHengelåsen bekrefter at  nettsiden  skottneset.no er sikker  ved at Nettsiden har godkjent SSL sertifikat og det vises med grønn addresse linjen i din browser  

  

stripe

        paypal     Betalingsopplysninger ifm bankkort  blir handlet sikkert med SSL ( Secure socket layer) 

 

 

Sterk kundeautentisering (Strong Customer autentication)  SCA

EUs nye betalingsdirektiv (PSD2) trer i kraft 14. september 2019, og i tråd med denne blir det strengere sikkerhetskrav for visse betalinger i EU/EØS området. Hensikten med lovendringen er å minske risikoen for svindel. Dette kan påvirke hvordan du som kunde betaler fordi det i mange tilfeller vil kreves såkalt sterk kundeautentisering.

Hva betyr sterk kundeautentisering?

Når skottneset feriesenter mottar melding om betaling er det viktig å vite hvem som står bak betalingen. For å kontrollere dette ber vi om at du identifiserer deg, altså at du bekrefter at du er den du er. Sterk kundeidentifisering er når flere komponenter (noe du kan, noe du er, noe du eier) brukes som uavhengige identifiseringskriterier – dette er med på å beskytte deg mot uautoriserte transaksjoner.

Et konkret eksempel på sterk kundeidentifisering er signering med BankID på mobil. BankID er en identifiseringsløsning som lagres på mobilens SIM-kort. For å logge deg på med BankID på mobil skriver du inn mobilnummer, fødselsdato og selvvalgt PIN-kode.

Her er noen betalinger som omfattes av loven om sterk kundeidentifisering.

Betalinger på internett innenfor EU/EØS-området

Betalinger i butikk innenfor EU/EØS-området

Betalinger innenfor EU/EØS-området med mobile enheter/smartklokker m.m. (Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay o.l.)

De viktigste endingene:

  • Når du skal handle i butikken eller på nett kan du måtte identifisere deg gjennom for eksempel BankID eller PIN-kode.
  • I de tilfellene hvor en nettbutikk eller vanlig butikk ikke oppfyller de nye kravene kan betalingen bli avvist.

 

 

 Skottneset Feriesenter

ADRESSE:

SKOTTNESET,

6717 FLATRAKET

ORG.NO:  915319467 MVA

 

 

 

 

Informasjon

Betingelser og vilkår

Kontakt

Åpningstider: 

10:00 - 16:00

Tel:  +47 57 85 82 76

Chat / Support

16:00 - 22:00

How to find us

hytte2 1 web

Følg oss

 Vi aksepterer følgende betalings løsninger      

    PayPal logo web           stripe credit card logos web         stripe      banktransfer generic uk     vipps logo rgb
Copyright © 2016 skottneset.no. All Rights Reserved.
Web design and development
SkycamNorway